HVAD ER LANDSFORENINGEN FOR HUNDESOIGNERING ”DANMARK”

HVAD KAN HUNDEFRISØRERNE TILBYDE!

 LHS er en forkortelse af LANDSFORENINGEN FOR HUNDESOIGNERING ”DANMARK”, som er en sammenslutning af uddannede hundefrisører i Danmark.

HVORFOR VÆLGE EN LHS-HUNDEFRISØR ?

1)      FORDI VI ER VELUDDANNEDE, OG HAR EN UDDANNELSE PÅ 3 ÅR ELLER MIN. 5 ÅRS ERFARING FOR AT BLIVE GODKENDT SOM MEDLEM, EFTER AT HAVE BESTÅET PRØVER I FLERE RACER SÅVEL TEORETISK SOM PRAKTISK, I SÅVEL TRIMNING SOM KLIPNING.

2)      FORDI VI ER UDDANNET I ANATOMI, SÅ VI KAN HÅNDTERE DIN HUND KORREKT UDEN AT PÅFØRE DEN SKADE, UBEHAG ELLER SMERTE UNDER BEHANDLINGEN.

3)      FORDI VI ER UDDANNET I FØRSTEHJÆLP, HVIS DIN HUND SKULLE BLIVE SYG UNDER BEHANDLINGEN.

4)      FORDI VI ER UDDANNET I ADFÆRD, SÅ VI KAN LÆSE OG FORSTÅ DIN HUNDS SIGNALER

5)      FORDI VI ER UDDANNET I RACEKUNDSKAB, SÅ VI VED PRÆCIS HVORDAN DIN HUND SKAL TRIMMES ELLER KLIPPES

6)      FORDI VI ER UDDANNET I KUNDEPLEJE, FOR AT GIVE DIG DEN BEDSTE SERVICE

7)      FORDI VI KAN GIVE GODE RÅD OM PASNING, ERNÆRING, PELSPLEJE, OG DAGLIG HYGIEJNE SOM  rensning af ører, PASNING AF TÆNDER, KLIPPE NEGLE, FOREBYGGELSE OG BEKÆMPELSE AF UTØJ, OG BRUG AF DE RIGTIGE REDSKABER OSV.

8)      FORDI VI HVERT ÅR GÅR PÅ KURSER FOR AT BLIVE EFTERUDDANNET OG HOLDE OS AJOUR.

9)      FORDI DIN HUND KAN MÆRKE AT VI ER PROFESSIONELLE, OG DEN VIL FØLGE SIG TRYG I VORES HÆNDER.

10)   FORDI DIN HUND FORTJENER DET, OG GODE RÅD HOS OS ER GRATIS.

Bestil tid fra gang til gang for at undgå ventetid.

Fortæl din hundefrisør, hvordan du har tænkt dig at din hund skal trimmes eller klippes, vi er altid parate til at lytte til specielle ønsker. Husk at fortælle din frisør, hvis der var noget, du ville have lavet anderledes, så vi kan rette det til næste gang, og fortæl gerne ude i byen om din gode oplevelse. Mund-til-Mund metoden af tilfredse kunder er vores bedste reklame.

Husk at det ikke altid er muligt at opnå det maksimale resultat, hvis hunden har været syg, er på medicin, har haft utøj, eller pelsen er blevet filtret. Alle disse ting kan gøre, at pelsen ikke er i bedste kondition, og hundefrisøren har ikke altid en chance for at få det bedste arbejde ud af det. Fortæl hvis den har nogle skader eller skavanker, så vi kan være ekstra forsigtige. Fortæl hvis den har områder den ikke bryder sig om at blive rørt ved, så vi er forberedt. Fortæl hvis hunden tidligere har haft dårlige oplevelser og evt. bidt, så vi kan være forberedt på at passe på hunden og os selv.

Find et fast sted, hvor du følger dig tryg ved at aflevere din hund, og der er god kemi mellem dig og din hunds frisør, og ikke mindst mellem hund og frisøren. Det giver utryghed for hunden at skifte fra sted til sted. Den vil altid være utryg ved at komme nye steder, og hundefrisøren skal også have en chance for at lære hunden og pelsen at kende. Det er en tillidssag der skal opbygges, måske over nogle besøg.

Det er ikke på alle saloner man kan blive at kigge på. Hunden vil ofte være mere urolig og stresset hvis ejeren bliver og ser på. Det er en fordel at efterlade hunden, så frisøren kan arbejde mere afslappet alene, og hunden vil hermed også være mere tryg. Det er ofte ejeren der er nervøs, ikke hunden.

DIN HUNDESALON FINDER DU NÅR DU GÅR EFTER DETTE MÆRKE!

 

HUNDESOIGNERING ER EN TILLIDSSAG!