Vestjysk Hundesalon

Lissi Thorsted Petersen

Lissi Thorsted Petersen

Jeg har været hundefrisør siden 1974 , hvor jeg startede som elev i Svendborg Hundesalon.

I 1983 startede jeg egen hundesalonsalon i Svendborg, som jeg havde til vi flyttede til Varde i 1986,  pga min mands arbejde. Vi overtog Hyllerslev gl. station 1. oktober 1987 og  2. november 1990 åbnede jeg Vestjysk Hundesalon.

Privat er jeg gift med Nils og sammen har vi to børn, en datter fra 87 og en søn fra 89.

Vi har også Toy pudlen Betty som er med på salonen hver dag.

Louise Donskov Andersen

Jeg er startet som elev hos Vestjysk Hundesalon 1. september 2019. Min viden og erfaring omkring hunde er stor, da jeg i forvejen er uddannet veterinærsygeplejerske i 2015. Jeg har været tilknyttet to store dyrehospitaler både igennem min læretid og efterfølgende ind til nu. Jeg glæder mig til at møde jer og jeres hunde i salonen.

Privat bor jeg i hus i Kolding med min kæreste Morten samt vores to labrador retrievere.